Anbefalte linker til nyhetssider

Det er mange nyhetssider, nettaviser, nettmagasin og nettradioer som er tilgjengelige for nyhetshungrige nordmenn. I tillegg kommer nett-tv som f.eks. YouTube, det finnes også podcaster og selvsagt Facebook og Twitter. Bare i kategorien nyhetssider har utvalgt blitt mye større de siste årene, det samme har utvalget av typer nyheter som dekkes.

Bedriftsbasen.no har selvsagt linker til det meste innen norske nyheter, det vil si nyhetssider og media sider som aviser og nettaviser, radio, magasiner og TV. Men Bedriftsbasen.no har bare norske nettsider, så om du sjekker kategorien for nettaviser i Troms vil du bare finne nettaviser som har adresse i Troms fylke. Flere av disse dekker jo selvsagt også nyheter fra andre deler av verden men ikke i samme grad om internasjonale nyhetssider.

Så hvor finner man gode nyhetssider fra resten av verden?

Three Link Directory er en internasjonalt ledende nettkatalog som i mange år har samlet og kategorisert titusenvis av nettsider fra hele verden. Nettsidene sorteres i emner, bransjer og kategorier og bare de beste nettsidene listes. På den måten slipper man å klikke på linker med utdatert informasjon etc.

I denne nettkatalogen finnes en egen kategori for nyheter, nemlig news. Men det stopper ikke der. Du kan sjekke underkatogeorier som breaking news, current events og journalism for å nevne noen.

Prøv deg frem så finner du sikkert interessante nyheter fra resten av verden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits