Kontorhjelp til overtidsjobbing

Det er ikke enkelt å drive sin egen bedrift, for det er mye en skal passe på av byråkrati og administrasjon på toppen av at en også skal være kreativ og jobbe intenst med sine prosjekter.

Du kjenner deg sikkert igjen i denne situasjonen: Det er mørkt ute; kveld for lenge siden. Og hele prosjekt-teamet er samlet på møterommet. Overtiden tikker og går. Det vrimler av papirer, laptoper og kaffekopper over alt. Du og de andre jobber hardt for å nå en tidsfrist, eller for å løse et vrient problem.

Tiden går gjerne fortere i denne sammenhenger, og det er derfor lite tid til andre ting. Dette er en situasjon som krever det maksimale av hver enkelt. 

Uten mat og drikke
Glem ikke at du som leder og bedriftseier har et ansvar til å ta vare på kollegaene dine. Uansett hvor mye stress som henger i luften. Ja, det er faktisk helt avgjørende at du beholder roen ? så langt det er mulig. For om folkene dine mister troen på deg som et fyrtårn for bedriften ? kan alt rakne. 

Glem ikke de små tingene som hjelper på humøret. Som for eksempel mat. 

I dag er det så lett å bestille mat direkte på mobilen at du overhodet ikke trenger komme ut av den gode stimen du er inne i kreativt sett. 

Stort utvalg i takeaway
Det handler bare om å åpne opp en app, eller kople seg opp mot nettsidene til en takeaway-spesialist. For eksempel Just Eat (besøk hjemmesiden her). Dette er en tjeneste som har tatt skikkelig av i det siste. Appen samarbeider med restauranter i ditt nærområde. Og de er spredt ut over hele Norge, så enten du har kontor på Lillestrøm eller i Lofoten finner du alltid noe godt. 

Og det er nettopp det du trenger til overtidsjobbingen. 

Det kan dreie seg om pizza eller sushi, en gourmethamburger eller lapskaus. Mulighetene er mange. Men det at dette vil både spare deg for tid, samt motivere dine ansatte ? det er det ingen tvil om. 

Kontoradministrasjon ? en kunst
Det er slike triks en trenger for å mestre hverdagen som næringsdrivende. For det er mye tid ? altfor mye tid ? som gjerne går vekk til andre ting. Dersom du vil frigjøre tid også ellers skal du bruke eksempelet fra bestilling av mat, til dette med bestilling av andre ting på nettet. 

I dag foregår det mer netthandel enn noensinne. Og det er lett å forstå hvorfor.

Du sparer tid og penger. I stedet for å måtte sette seg i bilen, kjøre av gårde, parkere, gå inn i en butikk, lete etter varene, plukke dem med seg, gå til kassen, betale, for så å sette seg i bilen og kjøre tilbake til kontoret, kan du vurdere de mulighetene som finnes på nettet. 

Ta dette med kontorutstyr, for eksempel. 

Kontorutstyr på nettet
Visste du at det er mulig å bestille så å si alt det du trenger av kontorutstyr på nettet? Lyreco er et eksempel på dette. Og vi nevner denne kontor-leverandøren fordi de også gir deg gratis frakt på alle bestillinger over 750 kroner. Det betyr at du kan foreta dine ukentlige eller månedlige innkjøp av kopipapir, blekk og toner, kulepenner, konvolutter, eller hva som helst av det som du bruker mye av. 

Og også det du går tom for sjeldnere. 
For denne type nettbutikker fører alt du trenger til kontoret. Og du finner bilder og beskrivelser av alle produkter på nettet. Dermed trenger du ikke engang reise deg opp av stolen. Den tiden du sparer på bestilling av kontorprodukter kan du jo bruke til bedre formål, som å være kreativ.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits