Skap din egen oase hjemme

Interior of modern bathroom with wooden cupboards 3D rendering Du som er bedriftseier har et spesielt behov for å kunne slappe skikkelig av når du kommer hjem. Bruk derfor litt krefter nå på å skape gode oaser i hjemmet ditt.

Et godt hjem er et sted du lengter tilbake til etter en lang dag på jobben. Selvsagt er det slik at når en jobber mye så er det godt å komme hjem til seg selv nesten uansett hvordan det ser ut hjemme. Men er det ikke slik at det er mange ting du gjerne ønsker å forandre, men som aldri blir gjort?

Løse ideer om løsninger eller objekter du gjerne kunne tenke deg, men som aldri blir til?

Dersom du ikke begynner nå, med en gang, har slike prosjekter en tendens til aldri å bli realisert. Du fortjener bedre. 

Skap et perfekt hjem
Sett av et par dager til å finne inspirasjon. Se hvordan andre bedriftsledere bor. Gjerne utenlandske bedriftseiere. Og om du er smart kan du klikke deg inn på utenlandske eiendomssider (kanskje spesielt i USA) for å se hvordan folk bor. 

De bildene du ser av relativt dyre boliger på nettet vil væreoptimalisert av design-konsulenter. Så at du finner mange trendy valg er sikkert, i tillegg til gode, reelle løsninger ? siden dette ikke er bilder fra et studio, men fra ekte hjem. 

Skap et spa!
Noe av det som virkelig kan få deg til å stresse ned er om du skaper et flott badeværelse. Kanskje et innespa? Det finnes utrolig mange produkter på markedet nå. Så det er ikke grenser for hva du kan få til. Ønsker du sauna? Boblebad? Eller kanskje en floatation tank? 

Alt dette er ting som blir brukt mer og mer. Og det som var luksus for kort tid siden, er helt vanlig i dag. Du vil nok bli overrasket over prisene; finn utvalget her!
Bauhaus er mer enn en designbevegelse, for det er også en av de beste byggvare-husene i Norge. Og hele katalogen ligger på nettet. Sjekk de lekre spa-karene og -systemene de har. 

Kast ut sofaen!
Baderommet er viktig med tanke på avslapning. Men det er jo mulig at de øvrige rommene i huset ditt kunne trenge litt hjelp? Mange synes det er vanskelig å kvitte seg med ting, men det er et faktum at du vil få mye ny energi om du gjør et par større forandringer.

Farge på vegger er noe du helt klart må vurdere, men du kan jo gå lenger også. 

Kanskje det er på tide å kaste ut den gamle sofaen? Spisebordet? Lenestolen?

Det høres kanskje rart ut, men om du bytter et par slike sentrale objekter vil rommet forandre seg helt. Kjøp møbler som du kan hvile øynene på like mye som legemet. 

Dersom du trenger inspirasjon er det bare å bruke nettet. 

Skagerak ? dansk suksess
En av de mest spennende butikkene på nett for herlig, skandinavisk design på møbler og innredning er Cahetu. Et rart navn som ikke er nord-norsk for «hva heter du», men forstavelsene til de to eierne: Camilla og Helle Tuborgh. 

På noen aldeles lekre og flotte nettsider finner du side på side med vakre, skandinaviske møbler. Objekter som vil forandre rommet ditt totalt. For eksempel serien som heter «Skagerak». Du finner et stort utvalg av Skagerak på Cahetu, så sjekk dette etterpå.

Det finnes så mange muligheter i dag, og om du bare satser litt ? og tør ? så vil du kunne omskape hjemme ditt til en oase som det er herlig å komme tilbake til hver ettermiddag eller kveld. Det vil hjelpe deg mye også på jobben, for du vil merke at du får flere krefter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits