Lekker design til lekre kontorlokaler

A meeting room with a table in the center, a laptop on it, seven black chairs around it. A blank frame on the white wall. Window to the right. Front view. Concept of negotiations. 3D renderingDet er noe eget med å ha lekre kontorlokaler. En av de faktorene som nesten alltid overses er belysning.  

Har du noen gang trådt inn på et kontor, kanskje til en bedrift du samarbeider med, eller en potensielle kunde ? og så nærmest blitt slått ned i bakken over hvor lekkert alt var gjort interiørmessig? Det kan tenkes at det var brukt en gjennomtenkt og overraskende fargepalett, eller kanskje også at møblene var spesielt stilige. Det er kanskje vanskelig å sette fingeren på akkurat hva som gjorde utslaget, men effekten var slående. 

En faktor som de fleste ikke engang legger merke til er belysning. 

Den bare er der, litt sånn som lukt. Men likevel er det svært viktig for opplevelsen. 

Unike løsninger
Dersom du har opplevd det overnevnte var det kanskje skuffende å komme tilbake til egne kontorlokaler. For da så du hvor langt etter du ligger. Men det er helt greit det, for da begynner jo et nytt prosjekt. Nemlig planleggingen av hvordan du vil ha det på kontoret ditt framover. 

Bruk den inspirasjonen du nettopp har fått fra ditt bedriftsbesøk til å sette prosjektet godt i gang. Kjøp alt det du kommer over av interiørblader. Vel, unngå kanskje de rimeligst, vanligste bladene og gå for de som har litt høyere nivå. Det du er ute etter er effekter og måter å dekorere på som skaper en WOW-reaksjon i de som kommer inn i lokalet. 

Og da nytter det ikke å sette opp furumøbler fra svensk møbelindustri.

Hold deg i tiden
Et godt tips er derfor å holde seg til det som er trenden akkurat da. Det vil være med på å skape denne kule effekten vi snakker om, ikke minst fordi de aller fleste andre kontorer ikke vil ha tilsvarende innredning. Klart, risikoen med en slik tilnærming er at lokalene kan være helt ute om et par år. Men det må du faktisk regne med, og så får du heller skifte ut et par ting når den tid kommer. 

Om du vil gjøre mye selv, regn med å bruke mye tid på kontoret. Det er lurt å jobbe litt intensivt, for da kommer du bedre inn i prosjektet, og klarer å se løsningene tydeligere. 

Belysning og drama
Ikke glem dette med belysning, og tenk på at en kul lampe er som et møbel. På www.lampemesteren.no finner du mange flotte lamper som kan ta pusten fra deg. Gode blikkfang til kontoret ditt. Men selvsagt finner du også mer diskrete smålamper for mer generell belysning. 

Vær spesielt kreativ med inngangspartiet og resepsjonen. Dette er det første dine kunder eller klienter vil sed, og om du klarer å overraske dem positivt her er mye gjort, og du kan slappe med av i andre deler av lokalene. 

Belysning er kjempeviktig for å skape dramatikk, så tenk på dette helt fra ideplanet av. 

Jobb intenst
Som du ser kommer det til å bli mye jobbing. Bor du alene er det kanskje greit, men om du har familie vil nok mange savne deg underveis i prosjektet. Det er ikke dumt å overnatte i lokalene et par netter for å intensivere jobbingen. 

Dette vil også gjøre deg så mye bedre kjent med ditt eget kontor. 

Husk på å gi din kjære en gave eller en oppmerksomhet når prosjektet er ferdig. Og om du er smart kan du kanskje investere i en ny seng? Denne finner du på www.bedrenaetter.no, og du kan bruke den til å sove i på kontoret til prosjektet er ferdig, for deretter å frakte den hjem.

Da slår du to fluer i en smekk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits