Godt sexliv takket være sexleketøy

Visste du at norske par er blant verdens "flinkeste" til å benytte seg av sexleketøy? Det har selvsagt skjedd en gradvis utvikling på dette, og hadde det ikke vært for det at internett og netthandel har begynt å ta skikkelig av ville vi kanskje ikke sett samme tendens. For temaet "sexleketøy" er naturlig nok kontroversielt.

De fleste er nok tilbakeholdne med å bre ut detaljer om sitt eget sexliv til venner og kjente, og derfor er nok innkjøp av sexhjelpemidler og -leketøy fremdeles noe en ikke snakker mye om.

Men fra å være et helt marginalt fenomen som kanskje helst appellerte til eldre, enslige mannfolk har det å handle i sexbutikk blitt en nærmest stueren affære også for vanlige par. 

Det har nok hjulpet at det har kommet en rekke kvinnevennlige produkter den siste tiden. Men også at media og aviser skriver mer om denne typen ting. En annen faktor er selvsagt at netthandel har tatt helt av.

Netthandel med sex
For dette er selvsagt en type handel som egner seg helt perfekt til netthandel. I stedet for å måtte ta turen til mer suspekte strøk av byen, og kanskje også tre inn i upassende lokaler kan en på nettet foreta handel med sexleketøy og sexhjelpemidler på en enkel og grei måte.

Du blar deg gjennom hele nettkatalogen, og bestiller akkurat det du vil ha. 

En av fordelene med nettbutikker, uansett sjanger, er at utvalget av varer gjerne er vesentlig bedre. Og dette har selvsagt også hjulpet sexbutikkene. I dag er det ikke uvanlig å finne et sortiment på flere tusen produkter. 

Besøk www.sinful.no for å se hva vi mener. 

Inspirasjon og glede
Det er viktig å ta vare på sexlivet. Og de fleste par ser nok at det er behov for litt inspirasjon. For det er ofte ikke nok å ty til de gamle triksene som et langt forhold kanskje har gjort mindre interessante. Det fine i dag er likevel at inspirasjonen aldri er langt unna. 

De fleste sexbutikker selger også bøker og DVD-er med diverse tips til hvordan en kan komme i gang, ellers handler det vel mest om å være så åpen som mulig og aldri å si «nei» til nye forslag. Selvsagt skal en sette tydelige grenser, men samtidig er det viktig å prøve ut nye ting. 

Dersom forholdet ditt, og kanskje spesielt sexlivet, kunne trenge litt hjelp anbefaler vi at du klikker deg inn til en nettbutikk som spesialiserer seg på dette. Sett deg ned med partneren din og finn noen produkter som kunne passe. Det er trygt å handle på nettet, og alt kommer diskret tilsendt. 

Ofte er det ikke så mye som skal til, men gjerne bare noe hjelp på veien. Og som mange sexologer og psykologer sier så er jo hjernen det viktigste av de erogene sonene!

Hemmeligheten blir derfor å stimulere nettopp dette organet for maksimal suksess også på andre fronter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits