hits

Nettbutikk på autopilot

Portrait of attractive businesswoman sitting in modern buildingOm du går rundt med en drøm om engang å starte nettbutikk, skal du vite at tiden aldri har vært mer moden enn nå. Visste du at du kan sette nettbutikken din på autopilot, slik at du ikke engang trenger å behandle de fysiske produktene?

Det finnes to hovedmåter en kan jobbe på: Ansatt eller selvstendig.

Begge deler har sine fordeler og ulemper. Men når en ser det hele i sammenheng med den revolusjonen som heter "å handle på nettet", ja da er det underlig at ikke flere driver nettbutikk her i landet.

Så lett
En av de første tingene du skal legge merke til er at det er så lett. I dag trenger en for eksempel heller ikke lenger ha varebeholdning for å starte nettbutikk.

Det finnes selskaper som samler store kataloger over alt som produseres i land som Kina, og så kan en bare velge i vei. I det bestillingen kommer inn til din nettbutikk blir den automatisk videresendt til fabrikken.

De sender ikke varen til deg, slik at du deretter må sende den til kunden. Nei, de sender den i stedet direkte til kunden.

Revolusjonerende prosesser
Dette er i dag helt normalt, men for bare femten år siden ville dette nærmest ikke vært praktisk mulig.

Det har skjedd så mye i det siste både med nettet og med priser på spedisjon, og totaliteten er at verden rett og slett er blitt mye mindre. Og at det ikke lenger finnes noen unnskyldninger for ikke å drive nettbutikk.

Dersom du lenge har gått rundt med en liten drøm om å starte "noe" for deg selv, kan dette være det du har lett etter. 

Finne marked?
Så er spørsmålet bare hva du skal selge. Det å finne et produkt er ikke et problem, for du kan sette opp en nettbutikk på under en time, og ha den stappfull med varer. Problemet er snarer å finne kundene.

Nei, det er ikke vanskelig å finne personer som gjerne vil ha diverse produkter. Problemet er snarere å få disse til å finne deg. Det er trafikk som er utfordringen.

Har du et dyrere produkt kan du kjøpe klikk. Det kan du også gjøre om du har et lavere priset produkt, men da er det viktig at du har volum. Til syvende og siste er det viktigste at du har en strategi for hvordan du vil bygge opp bedriften din til å få mer organisk oppmerksomhet og trafikk. 

Nettbutikkframtid
Om du starter en nettbutikk nå vil du kanskje være godt etablert på samme tid neste år? Det kan være akkurat den forandringen du trenger for at livet ditt skal ta et skritt i den retningen du gjerne vil.

Start din egen nettbutikk i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar