hits

Finn drømmejobben innen mobil underholdning

Reklame | Leo Vegas Careers

Mange ønsker å jobbe med YouTube, Instragram eller andre plattformer, mulighetene er mange. Men du kan også jobbe med mobile spill.

Smarttelefonen har åpnet døren for mange unge mennesker til å nå ut til et stort publikum. Vi har kjente bloggere, YouTubere og Instagram-kjendiser i Norge. Men det er ikke så mange som lykkes med å skape en karriere av det. Skal man ha en god jobb i en spennende bransje innen mobil underholdning finnes det mange ledige jobber, men det er heller ikke så lett å finne stillingsannonsene.

De fleste av oss bruker enten en Apple iPhone, eller Samsung eller Huawei smarttelefon med Android. Vi bruker mobilene våre både på jobb og privat og fritiden. Og bruken har økt betraktelig de siste årene.

Årsaken er det enorme utvalget av forskjellige apper, både sosiale medier og underholdning dominerer hovedvekten av bruken. Derfor har det poppet opp massevis av selskaper som lager apper, særlig innen spill på mobilen har det kommet mange morsomme apper. Angry Birds og Pokémon er nok de mest kjente av spillene.

Men det finnes også apper med gratis spill og spill der man satser penger for å vinne premier. En av de største innen slike mobilspill er Leo Vegas. Selskapet er børsnotert, har flere avdelinger og utvider stadig.

Ønsker du å jobbe med mobil underholdning kan LeoVegas Careers tilby deg stillinger innen programmering, markedsføring og mye mer. Om du drømmer om å jobbe med mobil underholdning er dette noe du bør vurdere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar