hits

Flytting og lagring er et mareritt - Men det trenger det ikke være!

Reklame | BOXI Minilager

Alle vet at å flytte er komplisert, med abonnement, adresseendringer og så videre. Men det fysiske med bæring av tunge gjenstander og oppbevaring kan være for overveldende for de fleste.

Det er ikke lett å flytte. Å pakke gjenstandene sine i esker er noe de fleste kan ordne uten problem, dessuten får man ofte ryddet opp i gamle ting man ikke trenger lengre.

Flyttebyråer kan ordne disse tingene, og i tillegg ta de tyngste løftene som sofasalonger, hvitevarer og så videre. Men hva om du i tillegg skal lagre noe midlertidig?

Mange bruker å lagre tingene sine hos slekt, naboer eller venner, men er ikke klar over risikoen de utsetter seg for. Hva om det blir brann, innbrudd eller oversvømmelse?

Din forsikring dekker ikke det, og det gjør heller ikke familiens, naboens eller din venns forsikring. Da ville det selvsagt vært bedre med et sikkert lager som er forsikret.

Om du har mulighet til det bør du med andre ord bruke et flyttebyrå for å unngå å slite deg ut og risikere helsen på en flytting og risikere verdigjenstander og familieminner på lagring i kjelleren hos naboen bør du bruke flyttebyråer og lagerselskap som Boxi minilager.

Det er ikke så mange som gjør det så enkelt for deg, så om du har muligheten bør du vurdere det. Det koster heller ikke skjorta og du slipper å bekymre deg for hva som kan skje med tingene dine.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar