hits

Derfor bør du skaffe deg felleski

Reklame | Felleski.no

Du har sikkert hørt om at flere og flere bytter til felleski, og om du ikke er på landslaget bør også du skaffe deg felleski.

Idrettsutøvere har spesielle spesifikasjoner til sportsytstyret, det skal være en internasjonal standard på skiene, skidraktene og så videre.

Men for den vanlige skigåeren i Norge er det hva som er enklest og mest praktisk som er viktigst. Det er derfor folk flest kjøper felleski.

Felleski har god glid, også i vanskelig føre. Og det beste av alt: felleski gir bra grip i løypa også i oppoverbakkene. Men husk at felleski, som vanlige ski, kommer i forskjellige utgaver med forskjellig priser og egenskaper.

Noen er turski beregnet for vanlige skigåere og andre er proffere varianter for treningsløpere og viderekommende skigåere. Her gjelder det også å velge riktig variant eller felleski modell for ditt behov.

Når det gjelder skistaver til felleski kan du like greit beholde de gamle skistavene dine, størrelsene er de samme. Nå har det riktignok kommet endel nye lette og gode skistaver de siste årene, så om du har gamle skistaver, bør du vurdere å bytte også dem.

Sjekk nettbutikken Felleski.no for mer informasjon og gode tilbud.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar